Indira naj bi se umaknila od nekdanjih sotekmovalcev

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
To na govorico pravi Mojca, s katero sta se v šovu odlično razumeli in podpirali.
Oglej si celoten članek

Nekdanji tekmovalec šova The Biggest Loser, Henrik Lutz, je za portal govori.se povedal, da z Indiro ni več v stikih. "Včasih sem ji kaj napisal, sedaj ne več. Nazadnje, ko sem jo klical, je izklopila telefon," pravi Henrik, ki tudi trdi, da je sam še v stikih s preostalimi udeleženci šova, Indira pa se je menda od vseh umaknila. "Ne vem, zakaj, vendar se je tudi od ostalih distancirala. Tudi z Mojco, s katero sta bili dobri prijateljici, nima več kontaktov," Henrika citira omenjeni portal. 

Je to res? To pravi Mojca, ki je bila v šovu velika zaveznica svetlolaske. "Indira je trenutno zelo obremenjena z več stvarmi in pač nima časa zame ... Vem pa, da se bo, ko se bo začela nova sezona in ko bodo mediji malo potihnili, spet posvetila starim prijateljem. V šovu sem spoznala nekaj oseb, s katerimi se še vedno radi družimo."

Indira iz Biggest Loser Indira iz The Biggest Loser: Dol boste padli, ko boste videli, kakšna je danes
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:40 4. Marec 2018.

    Hitro je izgubila tla pod nogami, ni kaj.

  • 09:16 4. Marec 2018.

    Očitno misli, da je mega zvezda in ji je slava udarila v prazno glavo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.