Indire Ekić v teh črnih kopalkah ne boste tako hitro pozabili

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Na žalost se naša vplivnica ne spomni, kje jih je kupila.
Oglej si celoten članek

Finalistka prve sezone šova The Bigger Loser Slovenija, Indira Ekić, ki se je iz sramežljivega dekleta prelevila v eno od naših najbolj uspešnih lepotnih vplivnic, z izbrancem Maticem uživa na Lefkasu. A lepotička tudi na oddihu ne počiva, ampak svoje sledilce redno razveseljuje s posnetki iz svoje zasebnosti, najbolj pa so verjetno veseli Indirinih posnetkov v kopalkah.

Poudarila je tudi: "Drage moje nihče ni tako postaven in lep, kot kaže Instagram, stopimo iz najtežje cone popolnosti in pokažimo mladini, da so obline, celulit in bauhec del vsake čudovite ženske. Seveda ne podpiram McDonaldsa in sedenja za ekranom cele dneve. Ampak normalno fizično aktivnost, kvalitetno hrano, ker se bomo zaradi tega imele rajši."

Foto: Instagram indira ekić

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 07:23 21. September 2021.

    Tunka.

  • 09:56 20. September 2021.

    Se Cekiceva, zdej smo pa vsi ! ! !

  • 09:42 20. September 2021.

    Punca nisi dovolj psihično močna zgleda da bi shujšala a ne, vse je v glavi, če maš fanta za trenerja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.