Magazin > VIP
103712 ogledov

Indire Ekić v teh črnih kopalkah ne boste tako hitro pozabili

indira ekić Instagram
Na žalost se naša vplivnica ne spomni, kje jih je kupila.

Finalistka prve sezone šova The Bigger Loser Slovenija, Indira Ekić, ki se je iz sramežljivega dekleta prelevila v eno od naših najbolj uspešnih lepotnih vplivnic, z izbrancem Maticem uživa na Lefkasu. A lepotička tudi na oddihu ne počiva, ampak svoje sledilce redno razveseljuje s posnetki iz svoje zasebnosti, najbolj pa so verjetno veseli Indirinih posnetkov v kopalkah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)


Svetlolaska, ki se zavzema za pozitiven odnos do telesa, se je pokazala tudi v čudovitih črnih kopalkah in prepričani smo, da je dobila ogromno komplimentov. Na žalost se ne spomni, kje jih je kupila, je pa razkrila, da jih ima že lep čas … "Tudi čakale so dolgo v omari na lepo postavo. But f*** it. Kdaj, če ne zdaj! Zdaj živim, sem zdrava, srečna in to je vse, kar šteje. Raje srečna in sita kot lačna in tečna,“ je zapisala ob fotografiji. 

Poudarila je tudi: "Drage moje nihče ni tako postaven in lep, kot kaže Instagram, stopimo iz najtežje cone popolnosti in pokažimo mladini, da so obline, celulit in bauhec del vsake čudovite ženske. Seveda ne podpiram McDonaldsa in sedenja za ekranom cele dneve. Ampak normalno fizično aktivnost, kvalitetno hrano, ker se bomo zaradi tega imele rajši."

indira ekić | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 6
  • Boris 07:23 21.september 2021.

    Tunka.

  • malarin 09:56 20.september 2021.

    Se Cekiceva, zdej smo pa vsi ! ! !

  • ines7 09:42 20.september 2021.

    Punca nisi dovolj psihično močna zgleda da bi shujšala a ne, vse je v glavi, če maš fanta za trenerja šw ne pomeni da lahko poješ vseee kar vidiš OČITNO