Iris Mulej podjetnica

Foto: Žurnal24 Iris Mulej Črt Slavec Foto: Žurnal24 Nadiya Bychkova Foto: Žurnal24 Tara Zupančič (v sredini) je premagala vso konkurenco. Prva spremljevalka je pos Foto: Žurnal24 Karin Škufca Foto: Aleš Romaniuk / mediaspeed.net Katarina Jurkovič
Iris Mulej ima podjetje, kjer med drugim sodeluje tudi s številnimi slovenskimi manekenkami.
Oglej si celoten članek

Iris Mulej je delavno dekle. V vročih julijskih dneh se ne predaja poletnim užitkom, temveč svoj čas intenzivno posveča novemu podjetju Promo Fox. Je zelo vsestranska in takšno je tudi njeno podjetje za promocijo, ki ima v svoji ponudbi številne dejavnosti.

Irisin fant, Črt Slavec, skrbi za fotografski del, post produkcijo in video produkcijo; odlični oblikovalci za oblikovanje celostne podobe podjetij, kot so logotipi, vabila in ostali detajli; najzanimivejši del podjetja pa so zagotovo hostese in slavne slovenske lepotice, ki skupaj z Iris poskrbijo za piko na i na različnih dogodkih uglednih domačih podjetij. Med njimi so tudi: Nadiya Bychkova, Tara Zupančič, Karin Škufca in Katarina Jurkovič.

"Punce so samo majhen del vseh mojih dejavnosti, vendar so vse velike profesionalke in zato tudi sodelujem z njimi. Zakaj znane Slovenke? Ker sem ugotovila, da se ljudje na različnih dogodkih zelo radi fotografirajo in pokramljajo z znanimi slovenskimi lepoticami, veliko raje, kot z neznanimi. Naročniki se radi odločajo za to možnost in s tem presenetijo svoje povabljence," nam je zaupala Iris.

Dekleta so tako bila konec junija v Portorožu, na internem dogodku največjega slovenskega naftnega ponudnika in se udeležile njihove havajske zabave na ladjici, kjer je prepeval tudi Jan Plestenjak osebno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.