Magazin > VIP
46 ogledov

Iris Mulej podjetnica

Iris Mulej
1/5
Žurnal24 main
Iris Mulej ima podjetje, kjer med drugim sodeluje tudi s številnimi slovenskimi manekenkami.

Iris Mulej je delavno dekle. V vročih julijskih dneh se ne predaja poletnim užitkom, temveč svoj čas intenzivno posveča novemu podjetju Promo Fox. Je zelo vsestranska in takšno je tudi njeno podjetje za promocijo, ki ima v svoji ponudbi številne dejavnosti.

Irisin fant, Črt Slavec, skrbi za fotografski del, post produkcijo in video produkcijo; odlični oblikovalci za oblikovanje celostne podobe podjetij, kot so logotipi, vabila in ostali detajli; najzanimivejši del podjetja pa so zagotovo hostese in slavne slovenske lepotice, ki skupaj z Iris poskrbijo za piko na i na različnih dogodkih uglednih domačih podjetij. Med njimi so tudi: Nadiya Bychkova, Tara Zupančič, Karin Škufca in Katarina Jurkovič.

"Punce so samo majhen del vseh mojih dejavnosti, vendar so vse velike profesionalke in zato tudi sodelujem z njimi. Zakaj znane Slovenke? Ker sem ugotovila, da se ljudje na različnih dogodkih zelo radi fotografirajo in pokramljajo z znanimi slovenskimi lepoticami, veliko raje, kot z neznanimi. Naročniki se radi odločajo za to možnost in s tem presenetijo svoje povabljence," nam je zaupala Iris.

Dekleta so tako bila konec junija v Portorožu, na internem dogodku največjega slovenskega naftnega ponudnika in se udeležile njihove havajske zabave na ladjici, kjer je prepeval tudi Jan Plestenjak osebno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.