Iryna se je spravila nad Olgo

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Gostilna išče šefa. Komentatorka šova, postavna Iryna Osypenko Nemec, je med sobotno oddajo 'prcala' Olgo, Robertovo vajenko.
Oglej si celoten članek

V soboto so tekmovalci šova Gostilna išče šefa dobili družbo. V hiši in v kuhinji so se jim pridružile brhke mladenke, njihove zaveznice in vajenke. Dekleta bodo šov zapustila skupaj s svojimi mentorji, tista, ki bo vajenka zmagovalca šova, pa bo prejela 10 tisoč evrov.

Foto: mediaspeed iryna osypenko Eno od teh deklet je tudi Olga Burlachenko, ki je pred dvema letoma zmagala v oddaji Top 4 s Tjašo Kokalj. Olga je sicer veliko prahu dvignila s svojimi pogledi na (ne)delitev dela med moškimi in ženskami. Lepotica je namreč mnenja, da je ženska tista, ki mora doma postoriti vse - pospravljati, kuhati, možu narediti zajtrk, mu očistiti čevlje in skrbeti za družino.

Voditelj Gostilne Boštjan Romih je po predstavitvi deklet komentatorko Iryno Osypenko Nemec, ki tako kot Olga prihaja iz Ukrajine, vprašal: "Kar je Olga govorila, to je stara ukrajinska šola, a ne?“ Iryni se to ni zdelo smešno. "Kaj naj rečem, jaz svojemu dragemu ne čistim čevljev.“ Nato pa se je visokorasla lepotica spravila nad Olgino krilo: "Če imamo danes tako oddajo, da se malo 'prcamo' ... Glede na to, da je Ogla tudi iz Ukrajine, se bojim, da bo – glede na krilo – kmalu v Ukrajini zmanjkalo fazanov.“

Kaj je vedno prijazno in veselo Iryno tako zmotilo, da se je spravila nad Olgo? Manekenki smo poslali nekaj vprašanj, a odgovorov še nismo prejeli. Sicer ne verjamemo, da je Iryno zmotilo le perje. Glede na to, da je sama sodelovala pri modni reviji krznarstva Eber  ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 13:10 11. November 2015.

    Iryna je legenda, pove direktno in iskreno. Če bi bila ljubosumna bi bila prej na almo, kot pa na samovšečno …

  • 07:17 11. November 2015.

    VIDI SE, DA POSLANEC SLABO OBDELUJE UKRAJINKO

  • 19:54 10. November 2015.

    ljubosumje in strah da ne bo več ona v ospredju kot ukrajinka v slo. sicer pa olga je 10 let …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.