Magazin > VIP
147 ogledov

Iryna se je spravila nad Olgo

olga voyo.si
Gostilna išče šefa. Komentatorka šova, postavna Iryna Osypenko Nemec, je med sobotno oddajo 'prcala' Olgo, Robertovo vajenko.

V soboto so tekmovalci šova Gostilna išče šefa dobili družbo. V hiši in v kuhinji so se jim pridružile brhke mladenke, njihove zaveznice in vajenke. Dekleta bodo šov zapustila skupaj s svojimi mentorji, tista, ki bo vajenka zmagovalca šova, pa bo prejela 10 tisoč evrov.

iryna osypenko | Avtor: mediaspeed mediaspeed
Eno od teh deklet je tudi Olga Burlachenko, ki je pred dvema letoma zmagala v oddaji Top 4 s Tjašo Kokalj. Olga je sicer veliko prahu dvignila s svojimi pogledi na (ne)delitev dela med moškimi in ženskami. Lepotica je namreč mnenja, da je ženska tista, ki mora doma postoriti vse - pospravljati, kuhati, možu narediti zajtrk, mu očistiti čevlje in skrbeti za družino.

Voditelj Gostilne Boštjan Romih je po predstavitvi deklet komentatorko Iryno Osypenko Nemec, ki tako kot Olga prihaja iz Ukrajine, vprašal: "Kar je Olga govorila, to je stara ukrajinska šola, a ne?“ Iryni se to ni zdelo smešno. "Kaj naj rečem, jaz svojemu dragemu ne čistim čevljev.“ Nato pa se je visokorasla lepotica spravila nad Olgino krilo: "Če imamo danes tako oddajo, da se malo 'prcamo' ... Glede na to, da je Ogla tudi iz Ukrajine, se bojim, da bo – glede na krilo – kmalu v Ukrajini zmanjkalo fazanov.“

Kaj je vedno prijazno in veselo Iryno tako zmotilo, da se je spravila nad Olgo? Manekenki smo poslali nekaj vprašanj, a odgovorov še nismo prejeli. Sicer ne verjamemo, da je Iryno zmotilo le perje. Glede na to, da je sama sodelovala pri modni reviji krznarstva Eber  ...

Komentarjev 9
  • opa-cupa 13:10 11.november 2015.

    Iryna je legenda, pove direktno in iskreno. Če bi bila ljubosumna bi bila prej na almo, kot pa na samovšečno olgo. Z almo se pa odlično razume. Pač nekatere ne razumete zajebancije in takoj iščete negativo.

  • dragec 07:17 11.november 2015.

    VIDI SE, DA POSLANEC SLABO OBDELUJE UKRAJINKO

  • wester62 19:54 10.november 2015.

    ljubosumje in strah da ne bo več ona v ospredju kot ukrajinka v slo. sicer pa olga je 10 let v slo in govori slovensko kot da bi bila slovenka a irina pa kot eno skropucalo . naj bo irino ...prikaži več sram in naj gre domov svojemu nemčeku. nikamor ne sodi. za učenje slo jezika pa naj najame olgo da je nauči.