Iščejo se nove zvezde

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Pijača naše in vaše mladosti organizira mednarodni natečaj, v katerem poziva mlade, naj se prijavijo na avdicijo in se potegujejo za ekskluzivne vloge v TV oglasu in spletni nadaljevanki Nevergreen.
Oglej si celoten članek

Priljubljena pijača Cockta v prihodnjih mesecih napoveduje regionalni pohod, ki se bo razširil na trge Slovenije, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Bosne in Črne gore. Pijača naše in vaše mladosti se vrača s privlačno zgodbo, ki jo bodo gradili mladi.

 

Zasnovali so namreč regionalno kampanjo z mednarodnim natečajem, v katerem iščejo nove in sveže obraze, ki se bodo pojavili v TV oglasu in spletni nadaljevanki Nevergreen.

 

Kako postati zvezda?

Avdicijo bo mogoče opraviti na tri načine: prek spletne strani www.cockta.eu, z udeležbo na dveh Nevergreen avdicijah, ki se bosta odvijali 5. marca v Dramskem gledališču v Beogradu in 11. marca v MMC studiu v Zagrebu. Tretja možnost prijave pa se bo odvijala na terenu, kjer se bodo mladi lahko na kraju dogodka prijavili kar pri promotorjih blagovne znamke.

 

Mednarodno žirijo, ki bo v finalu izbrala šest nadarjenih posameznikov, bodo sestavljali srbski scenarist in kritik Aleksandar Radivojević, hrvaška zvezdnica Ella Dvornik in srbski igralec Sergej Trifunović. V TV oglasu in spletni nadaljevanki Nevergreen bo tako zaigralo šest posameznikov, ki bodo v prihodnjih mesecih postali prepoznavni obraz Cocktine regionalne kampanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.