Magazin > VIP
34 ogledov

Iščejo se nove zvezde

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Pijača naše in vaše mladosti organizira mednarodni natečaj, v katerem poziva mlade, naj se prijavijo na avdicijo in se potegujejo za ekskluzivne vloge v TV oglasu in spletni nadaljevanki Nevergreen.

Priljubljena pijača Cockta v prihodnjih mesecih napoveduje regionalni pohod, ki se bo razširil na trge Slovenije, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Bosne in Črne gore. Pijača naše in vaše mladosti se vrača s privlačno zgodbo, ki jo bodo gradili mladi.

 

Zasnovali so namreč regionalno kampanjo z mednarodnim natečajem, v katerem iščejo nove in sveže obraze, ki se bodo pojavili v TV oglasu in spletni nadaljevanki Nevergreen.

 

Kako postati zvezda?

Avdicijo bo mogoče opraviti na tri načine: prek spletne strani www.cockta.eu, z udeležbo na dveh Nevergreen avdicijah, ki se bosta odvijali 5. marca v Dramskem gledališču v Beogradu in 11. marca v MMC studiu v Zagrebu. Tretja možnost prijave pa se bo odvijala na terenu, kjer se bodo mladi lahko na kraju dogodka prijavili kar pri promotorjih blagovne znamke.

 

Mednarodno žirijo, ki bo v finalu izbrala šest nadarjenih posameznikov, bodo sestavljali srbski scenarist in kritik Aleksandar Radivojević, hrvaška zvezdnica Ella Dvornik in srbski igralec Sergej Trifunović. V TV oglasu in spletni nadaljevanki Nevergreen bo tako zaigralo šest posameznikov, ki bodo v prihodnjih mesecih postali prepoznavni obraz Cocktine regionalne kampanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.