Ivona gola skače po stanovanju

Foto: Planet TV barovka ivona Foto: Planet TV barovka ivona Foto: Planet TV barovka ivona Foto: Planet TV barovka ivona
Dvajsetletna Ivona je očitno zelo samozavestno dekle, saj se po stanovanju brez sramu sprehaja samo v minimalnem spodnjem perilu. Joel priznal, da ima pregrešne misli.
Oglej si celoten članek

Barovka Ivona, ki se bori za obstanek v resničnostnem šovu, se po stanovanju brez težav sprehaja le v spodnjem perilu. Je to njena taktika za čim večjo naklonjenost moških sotekmovalcev ali je dekle le zelo samozavestno in brezskrbno. Očitno je Suzana dobila tekmico, saj je do Ivoninega prihoda ta bila edina, ki je vsaj malo zapeljevala sotekmovalce.

Joel je Ivono vprašal, če se misli kdaj obleči in ob tem priznal, da ima zelo hitro pregrešne misli. Ivono komentar ni zmotil in je v smehu odgovorila: "Normalno, saj si samo človek, kajne?“

Ivona je v kratkem predstavitvenem videu povedala, da si resnično želi zmagati, saj bi si z denarjem privoščila lepotno operacijo oprsja. Očitno je, da dekle da veliko na zunanji videz in tega ne skriva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:13 21. Marec 2015.

    To je prava ritka; ne pa tisti celulit, kot bi nam ga zadnje čase radi vsilili.

  • "Joel priznal, da ima pregrešne misli."<br />Mislm lepo da je priznal ampak človek sj nisi tle da si dobiš punco …

  • 10:43 21. Marec 2015.

    hahah a ta spet neve kam ji je mama spakirala cunje al kaj? hahahhahassDrugace pa novinar/novinarka če tko goli sexate …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.