Magazin > Film & Glasba & TV
383 ogledov

Ivona gola skače po stanovanju

barovka ivona
1/4
Planet TV
Dvajsetletna Ivona je očitno zelo samozavestno dekle, saj se po stanovanju brez sramu sprehaja samo v minimalnem spodnjem perilu. Joel priznal, da ima pregrešne misli.

Barovka Ivona, ki se bori za obstanek v resničnostnem šovu, se po stanovanju brez težav sprehaja le v spodnjem perilu. Je to njena taktika za čim večjo naklonjenost moških sotekmovalcev ali je dekle le zelo samozavestno in brezskrbno. Očitno je Suzana dobila tekmico, saj je do Ivoninega prihoda ta bila edina, ki je vsaj malo zapeljevala sotekmovalce.

Joel je Ivono vprašal, če se misli kdaj obleči in ob tem priznal, da ima zelo hitro pregrešne misli. Ivono komentar ni zmotil in je v smehu odgovorila: "Normalno, saj si samo človek, kajne?“

Ivona je v kratkem predstavitvenem videu povedala, da si resnično želi zmagati, saj bi si z denarjem privoščila lepotno operacijo oprsja. Očitno je, da dekle da veliko na zunanji videz in tega ne skriva.

Komentarjev 3
  • Skippy 22:13 21.marec 2015.

    To je prava ritka; ne pa tisti celulit, kot bi nam ga zadnje čase radi vsilili.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:11 21.marec 2015.

    "Joel priznal, da ima pregrešne misli."Mislm lepo da je priznal ampak človek sj nisi tle da si dobiš punco ampak da delaš v baru. Kaj te boli k... če se nekdo nag sprehaja.

  • 4krogci 10:43 21.marec 2015.

    hahah a ta spet neve kam ji je mama spakirala cunje al kaj? hahahhahassDrugace pa novinar/novinarka če tko goli sexate ste se nedolzni hahahahha