Ivona v solzah zaradi Črta

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Najmlajša Barovka Ivona se je v družbi vseh sotekmovalcev zjokala zaradi najstarejšega Barovca Črta, ki ji je na podelitvi minusov in plusov podelil plus.
Oglej si celoten članek

Vodja moške ekipe Ivona se je ta teden zresnila in stvari vzela v svoje roke. Pri svojih 20. letih nima izkušenj z vodenjem, a si prizadeva, da bi se naučila kar se da veliko. Na podelitvi plusov in minusov, sta ji plus podelila Emi in Črt. A plus Črta jo je tako ganil, da ni mogla zadržati solz sreče.

"Plusov danes nisem pričakovala. Emi mi je dal plus, ampak midva sva prijatelja. Črtov plus mi zelo veliko pomeni, ker je starejši in veliko bolj izkušen kot jaz,“ je povedala Ivona.

Največ minusov je dobila Vita, ki bo tako zasedla prvi vroči stol. Največ plusov je prejel Emi, ki pa je zadolžen, da določi, kdo gre na drugi vroči stol. Zaradi njegove odločitve je tu najbolj ogrožena Tanja, saj je Emi v zadnjih nekaj tednih poudaril, da ga je Tanja razočarala. Tudi osebno ji je povedal, da jo čaka vroči stol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.