Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Ivona v solzah zaradi Črta

črt ivona Facebook
Najmlajša Barovka Ivona se je v družbi vseh sotekmovalcev zjokala zaradi najstarejšega Barovca Črta, ki ji je na podelitvi minusov in plusov podelil plus.

Vodja moške ekipe Ivona se je ta teden zresnila in stvari vzela v svoje roke. Pri svojih 20. letih nima izkušenj z vodenjem, a si prizadeva, da bi se naučila kar se da veliko. Na podelitvi plusov in minusov, sta ji plus podelila Emi in Črt. A plus Črta jo je tako ganil, da ni mogla zadržati solz sreče.

"Plusov danes nisem pričakovala. Emi mi je dal plus, ampak midva sva prijatelja. Črtov plus mi zelo veliko pomeni, ker je starejši in veliko bolj izkušen kot jaz,“ je povedala Ivona.

Največ minusov je dobila Vita, ki bo tako zasedla prvi vroči stol. Največ plusov je prejel Emi, ki pa je zadolžen, da določi, kdo gre na drugi vroči stol. Zaradi njegove odločitve je tu najbolj ogrožena Tanja, saj je Emi v zadnjih nekaj tednih poudaril, da ga je Tanja razočarala. Tudi osebno ji je povedal, da jo čaka vroči stol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.