Iz Charliejeve omare rešili prostitutko

Foto: Žurnal24 Charlie se ne obremenjuje z odločitvijo studia. (Foto: EPA)
Charlie Sheen je imel spet divjo noč. Tokrat je zvezdnik razgrajal v hotelski sobi na Manhattanu, kjer so ga policisti našli pijanega in golega, iz njegove omare pa so rešili prostitutko.
Oglej si celoten članek

Varnostna služba v manhattanskem hotelu Plaza je v torek ponoči poklicala policijo, potem ko se je iz Sheenove sobe slišalo razbijanje, z balkona pa naj bi igralec metal tudi stole.

 

Foto: Žurnal24 The Plaza Hotel Charlie Sheen

Ko so policisti končno prišli v sobo, so v njej opazili pravo razdejanje, med razbitimi predmeti naj bi bil tudi lestenec. Zvezdnik, ki se je po zabavanju v hotel vrnil z neznano žensko, je policiji pojasnil, da je izgubil živce, ker ni našel svoje denarnice.

 

Charlieja so morali po razgrajanju odpeljati v bolnišnico, saj se je med razbijanjem lestenca lažje poškodoval. Možje v modrem pa so medtem v njegovi sobi našli prostitutko, ki se je skrivala v omari, saj se je na smrt bala opitega igralca. Izkazalo se je, da je prav ona poklicala varnostnike, ti pa so nato na pomoč poklicali policiste.

 

Vsega kriva alergija?

45-letni zvezdnik je trenutno še vedno v bolnišnici, njegov tiskovni predstavnik pa je pojasnil, da tam ni pristal zaradi incidenta v hotelu, temveč zaradi alergijske reakcije. To naj bi dobil zaradi zdravil, ki jih je vzel tisti večer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.