Magazin > VIP
35 ogledov

Iz Charliejeve omare rešili prostitutko

Charlie se ne obremenjuje z odločitvijo studia. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Charlie Sheen je imel spet divjo noč. Tokrat je zvezdnik razgrajal v hotelski sobi na Manhattanu, kjer so ga policisti našli pijanega in golega, iz njegove omare pa so rešili prostitutko.

Varnostna služba v manhattanskem hotelu Plaza je v torek ponoči poklicala policijo, potem ko se je iz Sheenove sobe slišalo razbijanje, z balkona pa naj bi igralec metal tudi stole.

 

The Plaza Hotel Charlie Sheen  | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ko so policisti končno prišli v sobo, so v njej opazili pravo razdejanje, med razbitimi predmeti naj bi bil tudi lestenec. Zvezdnik, ki se je po zabavanju v hotel vrnil z neznano žensko, je policiji pojasnil, da je izgubil živce, ker ni našel svoje denarnice.

 

Charlieja so morali po razgrajanju odpeljati v bolnišnico, saj se je med razbijanjem lestenca lažje poškodoval. Možje v modrem pa so medtem v njegovi sobi našli prostitutko, ki se je skrivala v omari, saj se je na smrt bala opitega igralca. Izkazalo se je, da je prav ona poklicala varnostnike, ti pa so nato na pomoč poklicali policiste.

 

Vsega kriva alergija?

45-letni zvezdnik je trenutno še vedno v bolnišnici, njegov tiskovni predstavnik pa je pojasnil, da tam ni pristal zaradi incidenta v hotelu, temveč zaradi alergijske reakcije. To naj bi dobil zaradi zdravil, ki jih je vzel tisti večer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.