Iz hiše ne sme brez nedrčka

Foto: Žurnal24 Kot trdi Flores, mu je Britney s svojim zapeljevanjem in domnevnim nadlegovanjem
Britney Spears se sooča z novimi pravili svojega očeta. Tokrat ji je ukazal, da ne sme iz hiše, če v javnosti ne bo nosila nedrčka.
Oglej si celoten članek

Jamie Spears, ki je prevzel popoln nadzor nad življenjem Britney Spears, je zaskrbljen, da bo njegova hči spet ušla z vajeti, zato je uvedel nenavadno pravilo. "Nadeni si nedrček," je nova zapoved, ki ob neupoštevanju Britney ne pusti iz hiše.

Ata Spears je bil namreč povsem zgrožen, ko je pred kratkim videl njene fotografije, ki razkrivajo več, kot bi si želel. Zaradi fotografij naj bi 57-letni Jamie Britneyjinemu varnostniku celo zagrozil, da ga bo odpustil.

"Jamiejev nadzor nad Britneyjinim življenjem je neverjeten," je medijem zaupal vir blizu družine. "Sovraži fotografije, kjer Britney kaže bradavičke, zato ji je prepovedal izhod iz hiše brez nedrčka. Hoče ji pokazati, da je tako prav," se je razgovoril neimenovani vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.