Magazin > VIP
30 ogledov

Iz hiše ne sme brez nedrčka

Kot trdi Flores, mu je Britney s svojim zapeljevanjem in domnevnim nadlegovanjem Žurnal24 main
Britney Spears se sooča z novimi pravili svojega očeta. Tokrat ji je ukazal, da ne sme iz hiše, če v javnosti ne bo nosila nedrčka.

Jamie Spears, ki je prevzel popoln nadzor nad življenjem Britney Spears, je zaskrbljen, da bo njegova hči spet ušla z vajeti, zato je uvedel nenavadno pravilo. "Nadeni si nedrček," je nova zapoved, ki ob neupoštevanju Britney ne pusti iz hiše.

Ata Spears je bil namreč povsem zgrožen, ko je pred kratkim videl njene fotografije, ki razkrivajo več, kot bi si želel. Zaradi fotografij naj bi 57-letni Jamie Britneyjinemu varnostniku celo zagrozil, da ga bo odpustil.

"Jamiejev nadzor nad Britneyjinim življenjem je neverjeten," je medijem zaupal vir blizu družine. "Sovraži fotografije, kjer Britney kaže bradavičke, zato ji je prepovedal izhod iz hiše brez nedrčka. Hoče ji pokazati, da je tako prav," se je razgovoril neimenovani vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.