Iz prve roke: Ta znana Slovenka bi se ves čas predajala mesenim užitkom!

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Luka v Super paru razkril intimno podrobnost partnerskega življenja.
Oglej si celoten članek

Nedavno smo pisali o zelo drznih in čutnih fotografijah Ajde Špacapan, tekmovalke v Super paru, s katerimi je sledilcem sporočila naslednje: "Edina novoletna zaobljuba, ki jo bom sprejela, je ta, da bom bolj ljubila sebe, z besedami, mislimi, dejanji in naklonjenostjo. Ljubiti sebe ni sebično dejanje, je odgovornost, ki jo imamo do sebe in življenja," in "brez filtra, brez sramu, brez omejitev, brez. Sprejmite se, ljubice in spustite," ter "vračanje nazaj k čutenju in stiku s telesom je zame ključno za ohranjanje zdravja in dobrobiti. Ko prisluhnem telesu in njegovim procesom lahko zares prepoznam svoje avtentične potrebe in hotenja /.../."

Nič presenetljivega ni, da je s temi čutnimi boudoir fotografijami zapeljala svojega Luka, ki sta se drugače spoznala v podjetju, v katerem delata, njuno ljubezensko razmerje pa se je začelo, ko sta šla na Lukov vikend in tam skupaj ponoči po gozdu iskala Ajdinega izgubljenega psa. 

Luka pa je v zadnji epizodi Super para razkril intimno podrobnost njunega razmerja, rekel je namreč: "Tekom cele oddaje sem jaz spoznal, da tudi če sem ful utrujen in zmatran, tako fizično kot psihično, bo Ajda še zmeraj hotela seksati."

Ajda se je na to prisrčno nasmejala. Očitno je, da čutnost in strast njenih fotografij odseva tudi v resničnem življenju.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 06:42 6. Junij 2023.

    Ker poden od članka!!!

  • 23:03 5. Junij 2023.

    A se je revica ujela na Past pohote ? Pa saj še ni tako lepa, da bi bila lahko tako …

  • 17:35 5. Junij 2023.

    Baba potrebna, standardov pa nobenih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.