Magazin > VIP
8308 ogledov

Take je še ne poznate: Vroče fotke Ajde Špacapan (Super par)

luka, ajda, super par POP TV
Uau, kako drzne fotografije!

Med Poptevejevimi Super pari sta tudi Luka, ki ga poznamo že iz MasterChefa, in njegova Ajda. Poznata se že mnogo let, par pa sta šele dve leti. Kot je v šovu razkril Luka, je mladenko "lovil" kar pet let. Nič čudnega, da ga je tako obnorela, o Ajdinih čarih smo se namreč lahko prepričali tudi preko njenih objav na Instagramu, kjer je pokazala zelo čutne fotografije. 

"Edina novoletna zaobljuba, ki jo bom sprejela, je ta, da bom bolj ljubila sebe, z besedami, mislimi, dejanji in naklonjenostjo. Ljubiti sebe ni sebično dejanje, je odgovornost, ki jo imamo do sebe in življenja," in "brez filtra, brez sramu, brez omejitev, brez. Sprejmite se, ljubice in spustite," ter "vračanje nazaj k čutenju in stiku s telesom je zame ključno za ohranjanje zdravja in dobrobiti. Ko prisluhnem telesu in njegovim procesom lahko zares prepoznam svoje avtentične potrebe in hotenja /.../," je Ajda med drugim zapisala ob objavljenih boudoir fotografijah, ki jih je posnela fotografinja Kaja Zmajevska.

Nič čudnega, da je Ajda tako obnorela svojega Luka, ki jo je "lovil" kar pet let. Za Žurnal24 je povedal, kako se je njuna ljubezenska zgodba začela. "Spoznala sva se v podjetju, v katerem oba delava. Sicer sva se srečavala tudi na različnih dogodkih, Ajda se namreč ukvarja s plesom. Pri njej sem vedno čutil posebno energijo, ampak kar nekako nisva prišla skupaj. Sem bolj sramežljiv in potrebujem jasne signale, da naredim prvi korak," je razkril Luka, ki ga je skrbelo tudi to, kako bo v službi, če se spustita v razmerje. To skrb je odnesla korona ... Kaj se je zgodilo na prvem zmenku, da se je ajda le pustila ujeti, pa preverite TUKAJ. 

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajda Špacapan (@aydawild)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajda Špacapan (@aydawild)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajda Špacapan (@aydawild)

Komentarjev 1
  • Ender3 18:59 02.junij 2023.

    Luka in kje, so tebe našli.? POPtv je samo komercijalna greznica..

Sorodne novice