Magazin > VIP
4220 ogledov

Super par: Situacija se je zaostrila, Luko oblile solze

luka korenčič, super par voyo.si
Načrt se ni izšel.

Pari šova Super par so skovali načrt, po katerem bi tik pred finalom iz igre izločili Melito in Silva, ki sta dobila drugo priložnost in sta se v igro lahko vrnila. Luka je sotekmovalcem dal nasvet, naj stavijo malo več kot Melita, a jih je ta presenetila, saj je bila tako prepričana v moža, da je stavila 2900 evrov, česar nihče ni pričakoval. 

Igre tokrat nista opravila dva para: Rale in Eva ter Žanet in Timi. Trenutno sta najbolj ogrožena Žanet in Timi, Silvo in Melita pa sta na prvem mestu. 

Luko je razplet igre zelo užalostil. Tekle so celo solze. "Načrti so šli v drugo smer. Tako si želim, da bi šli skupaj, ker bi bili bolj sproščeni, si bolj privoščili, vsakomur bi prav prišlo ..." je povedal in dodal: "Mi nismo tako dobro situirani kot nekateri. Tudi ne tako dobro spočiti kot nekateri. Potem pa še te izjave: 'Dajmo se smejati in dobro imeti.' Lahko je tebi, ki si ravnokar prišel. Mi pa smo v tem že toliko časa." 

Ko je bilo znano, kakšen je vrstni red na denarni lestvici, je bila v sobi slaba volja. Indira je povedala, da se je takoj umaknila, ker je opazila, da energije z dobro besedo ne bo mogoče popraviti.

"V čebelnjaku je nastala panika," pa je dogajanje pokomentiral Silvo. 

 

Komentarjev 1
  • Ender3 13:04 29.maj 2023.

    S tem maloumjem POptv hrani svoje naivne gledalce. Komercialna greznica !