Magazin > VIP
5690 ogledov

Ta naš slavni par je na prvem zmenku doživel pravo dramo

luka, ajda, super par POP TV
Pet let jo je "lovil" ...

Med Poptevejevimi Super pari sta tudi Luka, ki ga poznamo že iz MasterChefa, in njegova Ajda. Poznata se že mnogo let, par pa sta šele dve leti. Kot je v šovu razkril Luka, je mladenko "lovil" kar pet let.

Za Žurnal24 je povedal, kako se je njuna ljubezenska zgodba začela. "Spoznala sva se v podjetju, v katerem oba delava. Sicer sva se srečavala tudi na različnih dogodkih, Ajda se namreč ukvarja s plesom. Pri njej sem vedno čutil posebno energijo, ampak kar nekako nisva prišla skupaj. Sem bolj sramežljiv in potrebujem jasne signale, da naredim prvi korak," pravi Luka, ki ga je skrbelo tudi to, kako bo v službi, če se spustita v razmerje. To skrb je odnesla korona ...

"Povabila se je k meni na vikend in sva šla. Skupaj z njenim psom, ki ga je imela šele dva meseca. Tam nama je psička ušla, ko sva pozabila zapreti vrata. Bilo je sredi noči, zunaj visok sneg, a sva jo vseeno šla iskat v gozd. Iskala sva jo približno dve uri po Martuljku, Ajda si je pri tem nategnila lopatico. Nisva je našla. Na srečo se je po nekaj urah vrnila sama. Iz tega se je potem vse razvilo naprej ... Pokazal sem, kako sem skrben in da mi ni težko ukrepati. In od takrat naprej tečemo skupaj." In kako je delati skupaj? "Isto kot prej, morda sva le malo bolj pozorna drug na drugega. Če bi kdo potreboval pomoč, na primer. Tukaj ni težav. Začela sva pisati otroško predstavo in sva se prvi dan več pričkala kot sicer," je povedal Luka.

 

Komentarjev 2
  • Pierre 12:45 21.april 2023.

    Kako si lahko nategneš lopatico????

  • Avatar pantani
    pantani 09:31 21.april 2023.

    Ma prfuknjeni ste s temi članki in osebki, ki niso vredni pol pizde slane vode!!!