Magazin > VIP
6917 ogledov

Super par: Melita nad Indiro, Matic kršil pravila, šok na izločanju

super par
1/4
voyo.si
Kakšna drama!

Pari šova Super par so se dogovorili, da bodo naredili vse, da tik pred finalom izpadeta Silvo in Melita, povratnika šova.

Tokrat so morale ženske s priborjenim denarjem kupovati predmete in jih nalagati na soproge drugih. Tisti, ki bo prvi izgubil kak predmet, bo sebe in izvoljenko katapultiral na vroči stol. Na koncu sta se borila le dva moška - Silvo in Luka. Silvo je držal vse predmete, ki so jih kupovale Indira, Žanet in Ajda. Eva se ni držala dogovora, češ da se ji je Silvo smilil ... Zelo veliko je lahko zapravljala in posledično na Silva nalagala Indira, ki si je s tem nakopala Melitino jezo. "Brez občutka si, tega pa nisem pričakovala od tebe," je rekla mlajši sotekmovalki. Indiro so te besede prizadele. "Pomislila sem, da bi nehala zaradi Melitinih opazk, da sem slaba oseba," je bil žalostna.

Silvu so na koncu popustile moči in par je izgubil. Nato pa je sledil preobrat. Matic je prekršil pravila, saj je Luki večkrat pomagal dvigniti harmoniko.

super par | Avtor: Voyo Voyo
Matic se je Silvu in Meliti opravičil, odgovornost pa je prevzel Luka, ki je Matica prosil, naj mu popravi naramnico.

O tem, kdo bo trepetal na vročih stolih, bodo sedaj odločili dvoboji!

Komentarjev 4
  • joco1 13:02 30.maj 2023.

    kakšna požrtija od Silva. Zakaj se ta par Silvo Melita ne vprašata, se zamislita, zakaj ju nihče ne mara že od začetka. Non stop ponavljanje kako sta premožna, situirana, v samih dobrih hotelih, sama hvala in pohlep.

  • Ender3 12:30 30.maj 2023.

    Avtorju bi morali prepovedati pisanje teh prispevkov. Če ima do tega posebno strast, afiniteto in željo naj preide na 24ur.com.

  • Avatar lopov
    lopov 07:05 30.maj 2023.

    OTROŠKI VRTEC.. ZA ODRASLE.. NEZRELI SAMOVŠEČNI KI SE JAVNO PRODAJAJO KEŠPIČKE