Magazin > VIP
40209 ogledov

Drama po drami: Znani Slovenki sta se "udarili"

eva, rale, super par voyo.si
Znani Sloveni po drami v šovu Super par ustvarili še večjo dramo.

Kot smo pisali nedavno, so tekmovalci šova Sanjski par v zadnji epizodi sklenili dogovor, da bi pred finalom iz igre izločili Melito in Silva, zato so pri izzivu Indira, Žanet in Ajda vse kupljene predmete nalagale na Silva. To je sprožilo buren odziv njegove soproge Melite, ki je Indiro označila za brezčutno, Evi, ki pa v dogovoru ni sodelovala, pa se je zahvalila, da je zelo poštena in empatična. 

Eva, ki na spletu vodi svoj profil Evina lepotilnica, je svojo odločitev na Instagramu skupaj z Raletom tudi pojasnila. Povedala sta, da nista bila del nikakršnega dogovora ali zavezništva in da sta se za to, kdo bo zapustil šov, odločala na podlagi tega, kdo jima je bolj pri srcu in ne, kdo je bolj konkurenčen. Rale je povedal, da če se je Eva odločila za nesodelovanje pri igri, podpira njeno odločitev in pravi, da je za kakršnokoli odločitvijo treba stati. Evi se je igra zdela “ogabna”, ker je šlo za povzročanje bolečine sočloveku. Dodala je, da svojega trpljenja med igro ni mogla pokazati navzven. Eva ostro nasprotuje temu, da bi šla do finala pod vsako ceno, tudi skozi bolečino in trpljenje.

super par | Avtor: Voyo Voyo

Ravno zaradi tega pa sta se na Instagramu sporekli Eva in nekdanja miss športa, podjetnica in vplivnica Ajda Sitar, ki meni, da šovu primanjkuje zdrave in poštene tekmovalnosti. Ker je bila sama vrhunska atletinja, pozna občutek, kako je teči in se med sabo odrivati, a to je tekmovanje, vsak želi biti najboljši in si ne predstavlja, da bi pustila prednost sotekmovalki samo zaradi tega, ker se ji smili. Igro je treba odigrati športno in taktično ter pri tem biti iskren - nič ne vidi spornega v tem, da pošlješ nekoga iz šova zato, ker se ti pač to najbolj splača. Šov je šov in igralci so tam zato, da naredijo šov zanimiv in malce dramatičen za gledalce. 

Eva za razliko od nje poudarja, da je ne glede na šov potrebno ostati sočuten. 

Komentarjev 9
  • ana77 06:56 01.junij 2023.

    POP tv gnila tv.

  • Avatar Jud_Süß
    Jud_Süß 06:55 01.junij 2023.

    Jebes poptv. Jebeš žurnal. Jebeš žide

  • munja 16:36 31.maj 2023.

    Kdo to sploh gleda??!!

Sorodne novice