Magazin > VIP
3545 ogledov

Uf, znana Slovenka šele v šovu videla njen pravi obraz

BORČE, LAURA, SUPER PAR Voyo
Eva Centrih zavrača obtožbe.

eva, rale, super par | Avtor: voyo.si voyo.si
Eva Centrih (Evina lepotilnica), ki s partnerjem sodeluje v šovu Super par, je presenečena nad besedami, ki so letele iz ust njene sotekmovalke Laure. Ta je namreč povedala, da ima občutek, da jo Eva gleda zviška. "Tak občutek sem dobila. Ona se z mano sploh ni pogovarjala. Ona vse dobro ve, jaz pa nič," se je pritoževala nad Evo. Med igro, v kateri so morali odgovarjati na vprašanja o svojih sotekmovalcih, je bila Eva pri Lauri tudi največkrat "na tapeti". Po njenem mnenju vplivnica od vseh tekmovalcev najbolj pametuje in skriva svoj pravi obraz. "Svojega pravega obraza še ni pokazala, ker se lahko z njo pogovarjaš le o šminkah, o Instagramu ...," pravi Laura.

Kako pa na njun odnos gleda Eva. "Laura je bila zame enakovredna stanovalka v hiši. Enako kot Žanet, Ajda, Indira … Obratno pa žal ni bilo tako. Našpičila se je name, medtem ko meni v hiši niti enkrat ni dala občutka, da jo kar koli moti. Še več, govorila mi je, kako sem lepa in prijazna, da bi rada bila takšna kot jaz. Zdaj, ko gledam za nazaj, je zanimivo, da je lepo govorila o Katarini, ker je znana že od prej. Jaz za njo nisem bila in govorila je čez mene. Očitno je predalčkala in ocenjevala, kje bo imela večjo korist v in po šovu," je razočarana Eva povedala za Žurnal24 in dodala, da ne razume, zakaj je Laura dobila občutek, da nanjo gleda zviška. "Tega nisem izpostavljala ... Pripomogla sem k temu, da je za svoj rojstni dan videla sina. Zjutraj ob kavi mi je dejala, da ima samo eno željo, in sicer, da vidi otroka, zato sem šla takoj do članice produkcije. Če so to dejanja osebe, ki nekoga gleda zviška, potem pa tudi ne vem."
 
Na Lauri je nič ni motilo. "V hiši me na njej ni nič motilo, kar lahko potrdi tudi dejstvo, da se praktično ni znašla nikjer na moji tabli. Kvečjemu obratno, zapisana je bila pri pozitivnih stvareh, na primer, da imata zame najbolj trdno vezo … Menim pa, da si je s svojimi odgovori (med igro) sama izkopala jamo. Pri prvem odgovoru bi ji še kdo verjel, potem pa je izgubila kredibilnost, saj tudi pojasniti ni znala, kaj jo na meni pravzaprav moti," nam je zaupala in dodala: "Po predvajani oddaji sem na Instagramu dobila preko 200 sporočil. Vsi z enakim sporočilom, da je Laura ljubosumna na mene. Ena sledilka je napisala tudi, da so besede 'gleda me zviška' tipične za ljudi z nizko samopodobo, s čimer jaz nimam nič. Zgolj znašla sem se v tej igri."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.