Magazin > VIP
35882 ogledov

Mike in Nataša (Super par) pokazala hčerke, kako so prikupne!

super par, nataša, mike Voyo
In tudi razkrila skrivnost, kje najdeta moč za vse opravke ...

Mike in Nataša Bergant, ki smo ju spremljali v šovu Super par, imata kar pet otrok. Pet deklic, najmlajša je stara 10 let, najstarejša pa 22. O tem, kako jima z lastnim poslom in petimi otroki uspe opraviti vse dnevne obveznosti, je Mike spregovoril v podkastu Malo drugače. Povedal je, da je danes veliko lažje, saj sta dve hčerki že odrasli in študirata ter delata na Primorskem. V času, ko so bile mlajše, pa sta živela na "avto pilotu" in opravila, kar je bilo potrebno, ne da bi se spraševala, kdo bo kaj naredil. Energijo za vse opravke sta našla v času zase, ki si ga prav vsak dan privoščita v zgodnjih jutranjih urah. Zakonca namreč vstaneta ob petih zjutraj in si vzameta čas za vadbo in zdrav zajtrk. 

Nataša in Mike pa nista novinca v naših resničnostnih šovih, leta 2019 sta namreč nastopila v šovu menjam ženo, ki ga je predvajal Planet TV. Družina Bergant je leta 2016 sodelovala tudi na razstavi 100 obrazov Ljubljane, takrat jih je v svoj objektiv ujela fotografinja Urška Košir. Družina se je v Ljubljano preselila iz Škofje Loke, Mike pa je takrat povedal, da je njegov najljubši spomin na Ljubljano poroka z Natašo na Gradu, leta 2000. Kakšen romantik! 

Prav vsa dekleta so rekreativne športne navdušenke, tako kot starša, najmlajši pa obiskujeta tudi redne treninge hip hopa in atletike. 

Nataša in Mike Bergant | Avtor: Urška Košir Urška Košir

Komentarjev 1
  • ivo5 17:40 14.maj 2023.

    Zabluzila sta. Vrnita se k svojim koreninam. Sodili vam bodo vajini otroci. Treznitev bo travmatična, ko izvesta resnico on najboljši sodnikov . otroci ;)

Sorodne novice