Magazin > VIP
8349 ogledov

Kakšne besede! Indirin zaročenec nas je pustil odprtih ust!

indira, super par, eva Voyo
Okoli tega je bilo že toliko povedanega in napisanega, a s temi besedami je Matic zadel bistvo!

Naša resničnostna zvezdnica, spletna vplivnica in umetnica ličenja Indira Ekić ter njen zaročenec, osebni trener Matic Kolenc, s katerim sta se spoznala in zaljubila v šovu The Bigest Loser, sta zadnji mesec na udaru, ker tekmujeta v resničnostnem šovu Super par. A bolj kot tekme so v ospredju zopet spletke in prepiri. Tako je močno odmeval pogovor med Indiro in Natašo, slednja ji je očitala, da se v njenih kilogramih nabira strah. 

Ob tem pa so nekateri nesramno pripomnili, češ da je "kovačeva kobila bosa", zato je Indira tudi na Instagramu stopila v bran svojemu zaročencu. Te dni pa se je za Žurnal24 oglasil tudi Matic in s svojimi besedami potrdil, da je partner, kakršnega si zasluži vsako dekle. 

To je povedal na očitke: "V prvi vrsti sem njen zaročenec in jo od prvega dneva obožujem točno takšno, kot je. Z velikim veseljem do življenja in z iskricami v očeh, njene obline so pika na i njeni ženstvenosti in samozavesti. To, da sem osebni trener, je zanjo bonus, ki ga izkoristi, ko ima željo, čas in voljo, da trenira. Včasih več, včasih manj, le, da se dobro počuti v svoji koži. Če bi imela kakršne koli želje, bi ji z veseljem pomagal do ciljev. Samo da je srečna. To mi največ pomeni. Indiro občudujem, kako uspešno krmari čez poslovni svet in kako zna sama prepoznati potrebo po treniranju. Njen cilj je, da trenira za dobro počutje, da lažje funkcionira v stresnem vsakdanjiku in ne, da zadovolji okolico glede njene postave. Ponosen sem nanjo," je o tem, da bi kot dober trener pod okrilje morali vzeti tudi svoje dekle, povedal Matic. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 10:03 21.april 2023.

    Festival ekshibicionizma in primitivizma.

Sorodne novice