Magazin > VIP
21372 ogledov

Super par: Ne Marko in Katarina! Ta par se je najbolj zameril Miku in Nataši!

super par, nataša, mike Voyo
Ne, to nista Katarina in Marko.

luka, ajda, super par | Avtor: POP TV POP TV
Mike in Nataša, ki sta ta teden izpadla iz šova Super par, sta v spletni oddaji Super par: V troje, ki jo vodi Alen Podlesnik, povedala, kateri par bi si po njunem mnenju najmanj zaslužil zmago oziroma, kateremu paru zmago najmanj privoščita. Odgovor je močno presenetil, saj bi pričakovali, da bosta na to mesto postavila Katarino in Marka, s katerima sta imela v šovu kar nekaj kratkih stikov, sploh Nataša in Marko.

Po njunem mnenju si zmago najmanj zaslužita Ajda in Luka, to pa zato, ker sta nevarna, kot sta pojasnila Mike in Nataša, podrobneje pa svoje odločitve nista razložila. Nataša je le dodala, da "moraš imeti take najbolj rad". S čim sta se jima tako zamerila, sploh Luka Nataši, pa ne ve niti slednji, saj pravi, da v šovu niso imeli konfliktov. "Morda nevarna, ker sva delovala nenevarna. Jaz nisem bil v fizični formi, sva se pa dobro razumela z vsemi, zato sva bila prepričana, da naju ne bi poslali ven, češ, pustimo ju notri, ker nista nevarna. Z nama se je luštno družiti, ker ne komplicirava, sva simpatična in hecna in sva se z vsemi dobro razumela. Jaz sem se konfliktom izogibal, z Mikom sva se družila, z Natašo pa res ne veliko. Morda iz tega vidika, da tiha voda bregove dere. Midva sva se potrudila po najboljših močeh, važno, je, da ne izpadeš prvi, a nekdo mora. V življenju pa skušam shajati tudi s tistimi, s katerimi se morda energetsko najbolj ne ustrezamo. Sem prijazen in se vzdržim konfliktov," je za Žurnal24 povedal Luka. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice