Magazin > VIP
18662 ogledov

Super par: Nekateri pari lepo plačilo dobili še pred glavno nagrado

katarina benček, marko, super par POP TV
Pop TV tega ne skriva.

Trenutno na Pop TV lahko spremljamo nov resničnostni šov Super par, ki je pri gledalcih naletel na lepe odzive. Poleg novega formata in atraktivnih nalog so k TV zaslonom privabili tudi s številnimi znanimi pari. Kar štirje pari namreč prihajajo iz sveta zabave, to so nekdanji resničnostni zvezdniki Žanet, Timotej, Luka (vsi MasterChef), Indira (The Biggest Loser), Katarina in Marko (Vražje dame). Številni med njimi pa so tudi uspešni spletni vplivneži, kot so Katarina, Indira in Eva. Zato ni presenečenje, ko je ena izmed udeleženk šova razkrila, da so bili določeni pari v Super par povabljeni, nekateri pa so se prijavili sami. "Ne skrivamo, da naša casting ekipa išče kandidate za večino naših šovov, nič drugače ni bilo pri Super paru. Kar se tiče vsebine pogodb, slednjih ne komentiramo," pravijo na Pop TV. 

Kot pravijo naši viri s televizije, prav vsi udeleženci resničnostnih šovov dobijo dnevnice, ki pa so odvisne od individualne pogodbe. Načeloma so zelo mizerne, gre za nekaj deset evrov dnevno, seveda pa znana imena, ki privabijo gledalce, iztržijo več. Ni skrivnost, da sta bila k Super paru med povabljenimi udeleženci tudi vplivneža in podjetnika Katarina Benček in Marko Pavlović. Seveda o višini honorarja ne smeta govoriti, nam je pa Katarina zaupala, da je bil honorar "ok". "Bolj mi je šlo za to, da ljudje vidijo, da vplivneži nismo noben bav bav in da imamo vsi enake težave. Moje vodilo ni bil honorar in nagrada. Želela sem si, da naju občinstvo spozna tudi v drugačni luči in naju poišče na Instagramu, če sva jim všeč," je za Žurnal24 povedala Benčkova. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • rd2dmk2 08:57 23.april 2023.

    v sloveniji se je pojavil nov poklic---- udeleženec resničnostnega šova.. pa to je nekako tako kot eni naši politiki.. stano na stolčkih, samo stranko menjajo.. in tako kot v politiki folk voli mone, ki jim leporičijo in obljubljajo gradove v ...prikaži več oblakih, tako tukaj gledalci zapravljajo svoj čas za prazno gledanje.. mene samo zanima kako more folk sploh plačat naročnino za te tv hiše..

  • ana77 07:32 23.april 2023.

    Nikoli ne gledam katastrofa.

  • Ender3 13:23 22.april 2023.

    Upam, da bodo imeli denar za nove naivne žrtve teh bednih šovov..Kot stvari trenutno kažejo, jim ne gre preveč dobro..Takega komercialnega resnično ne rabimo..

Sorodne novice