Magazin > VIP
23429 ogledov

Vse je prišlo na dan: Pop TV Ališičevo mesto ponudil njemu

POP TV Anže Petkovšek POP TV
Gaber Keržišnik razkril še eno zgodbo, ki je bila do sedaj skrita ...

Konec marca je v medijih odmevala zgodba voditelja, komentatorja in novinarja Gabra Keržišnika, ki je dirke Moto GP na Pop TV s svojo ekipo sodelavcev komentiral dolgih 16 let. Zakaj so se na televiziji odločili za ta korak, je Keržišnik podrobno že razložil,  v priljubljenem podkastu Atmosferci pa je med drugim povedal tudi to, da so mu pred leti ponudili mesto Mirana Ališiča in komentiranje Formule 1, ki jo je na Pop tv doletela podobna usoda kot Moto GP, ki je sicer še vedno na programu, a brez ekipe na terenu. 

"Ko so se na Pop TV razšli z Miranom, me je Tomaž Perovič, s katerim sva sicer imela čisto super odnose, poklical v pisarno in rekel 'Gaber, imam zelo dobro novico zate, ali boš komentiral formulo'. Rekel sem, da ne bom in je kar pogledal, kako to mislim. Rekel sem, da ne bom, ker mene to do te mere ne zanima. Pa bi jo mogoče tudi lahko, na koncu dneva veš, da sem dirkal 10 let z avti, 10 let z motorji, pa karting, vse živo, česa nisem peljal. Ne, da sem bil hud, ne da sem bil nek svetovni prvak, a približno vem, kako se avto obnaša in kam bo avto zavil, če daš volan v levo ali v desno, pa tudi vem, kaj se z motorjem dogaja na pisti. Toliko osnove imam in bi lahko tudi formulo delal, če bi natreniral, a ne bi mogel dobiti te iste zgodovine in vsega tega, kar je imel takrat Miran. Ne bi mu bil niti do kolen. Tega sem se zavedal in se nisem bil pripravljen osmešiti pred vesoljno Slovenijo, da bom zdaj za Miranom Ališičem jaz prišel in bom s Pop TV-ja komentiral Formulo 1 tako, da bo to dobro. Takrat sem rekel, ne bom, ker je moj svet Moto GP," je Keržišnik povedal za Atmosferce. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Klasik 10:36 08.april 2023.

    Gaber, kdaj se boš nehal cmeriti? Sicer pa tvoj naslednik ponavlja vse tvoje napake, le da manj stanejo, ker komentira iz Slovenije.

  • Svobodnež 16:08 07.april 2023.

    In temu pravite NOVICA, VREDNA OBJAVE??? Pa ste res nizko padli!

  • Ender3 13:13 07.april 2023.

    Ubogi Keržišnik obglavljen in brezposeln sedaj ne ve kaj bi počel. 16 let se je s falango pasel po tekmovališčih in mislil, da se z motoGP svet vrti. Vsako leto pa je postajal bolj odvisen od alkohola kot, motociklizma..

Sorodne novice