Magazin > VIP
5770 ogledov

Jok, jeza, užaljenost: POP TV izbral igro, ki je pare pripeljala na rob

super par, Žanet, Timi POP TV
Ta par pri tej igri ni imel nobene možnosti za zmago.

V šovu Super par so tokrat preverili, kako poslušni so moški. S prevezo čez oči so morali sesti za volan in poslušati svojo drago, ki jih je z ukazi vodila skozi poligon. Izziv so opravili le trije: Borče in Laura, Matic in Indira ter Eva in Rale, ki sta bila sicer po igri diskvalificirana, saj je Eva skočila iz avta, kar je pomenilo kršitev pravil. 

Da sta Indira in Matic uspešno opravila igro, meji na čudež, saj je Matic vozniški izpit opravil šele šest mesecev pred šovom. Nikakršne možnosti pa nista imela Ajda in Luka, saj Luka izpita sploh nima. Ko je slišal, da je Ajda, čeprav je vedela, za kakšno vrsto igro gre, stavila 1000 evrov, je postal nejevoljen. "100 bi morala stavit. Za avto bi res lahko vedela ... Jaz bi stavil 100, če bi rekli, da boš morala jest ščurke. Kako si lahko dala jurja. Mene avto voziti, in to slep. Ne vem, komu si preveč zaupala. Svojim sposobnostim mene voditi ... Saj veš, da se ne spoznam na vožnjo. Daj, razmišljaj malo ..." Luka se je svoji boljši polovici pozneje opravičil. 

super par, Žanet, Timi | Avtor: POP TV POP TV

Marko je bil prepričan, da bosta s Katarino opravila izziv, ko ga nista, je tudi njemu počil film. Lepotici je očital, da mu ni dobro predajala navodil in da se je drla. "Kar neki se dereš," ji je rekel. "Derem se, da me slišiš," mu je Katarina odvrnila. "Daj nehaj, prosim te. To ni normalno. Tako folk ne govori." Katarina mu je poskušala razložiti, da se ni drla nanj, ampak je bila pod pritiskom. "Prizadel si me. Kot da sem ena histerična ženska, ki se dere. Bila sem v frki," je pozneje potarnala.

super par, Žanet, Timi | Avtor: POP TV POP TV

Napeto je bilo tudi pri Žanet in Timiju, ki je priznal, da se morata v odnosu popraviti oba. "Se zdiš sam sebi strpen?" ga je vprašala svetlolaska, ki je svojemu izbrancu očitala, da se je razburjal. "Kaj sem pa naredil narobe?" jo je ta vprašal. "Nisi se nič razburjal? Ok," je zaključila Žanet, ki so jo pred kamero oblile solze.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 12:32 24.april 2023.

    Kakšne neumnosti nam servirajo..POPtv je popolna komercijalna beda. Kmalu bodo morali tekmovalcem plačevati za sodelovanje v teh šovih..