Magazin > VIP
7835 ogledov

Spor med tekmovalcema Super para: "Z mano se ne boš tako pogovarjal"

super par POP TV
Med Žanet in Silvom je bilo napeto.

Šov Super par sta morala zapustiti Borče in Laura, ki sta bila na koncu kar malo "paranoična", saj sta bila prepričana, da so se vsi zarotili proti njima, tudi Žanet in Timi, s katerima sta se na začetku dobro razumela.

Pred glasovanjem sta se Žanet in Laura sicer pogovorili, a sta kuharja kljub temu glasovala proti njima, ko sta se z Ajdo in Luko borila za obstanek. Žanet je celo izjavila, da se je že zjutraj, ko še ni bilo jasno, kdo bo na drugih stolih, odločila, da bo nekdanjima prijateljema obrnila hrbet. Žanet je razložila, da sta bila Borče in Laura družabna in vesela, dokler sta zmagovala, ko pa se je kolo sreče obrnilo in sta izgubljala, pa naj bi krivdo začela valiti na druge.  

Silvo in Melita, ki sta se vrnila v šov, nista smela glasovati, je pa Silvo dejal, da ni preračunljiv in bi pri glasovanju poslušal svoje srce, kar pomeni, da bi podprl Lauro in njenega moža. Te besede so Žanet zbodle. "Torej smo vsi preračunljivi. "Ne vem, kdo se je oglasil. Jaz sem povedal za sebe," ji je odgovoril. 

Pogovor se je nadaljeval zvečer. "Zakaj si se odzvala, če imaš čisto vest?" je Žanet mirno vprašal Silvo. "Prosim, da ne povzdiguješ glasu. Laho ga nad svojo ženo, nad mano ga ne boš. Z mano se v normalnem tonu pogovarjaj," mu je odvrnila, v kamero na samem pa spomnila, da je Silvo slavnim, ko je imel možnost, podelil lepe sobe, neslavnim parom pa manj udobne. "Če kdo tako razmišlja, je to Silvo," je še dejala. 

Silvo je še enkrat poudaril, da nikogar ni želel napasti. 

Komentarjev 1
  • Grof 15:51 16.maj 2023.

    Starac, moraš delat z utežmi, ker si …….