Magazin > VIP
3339 ogledov

Ne boste verjeli, kaj si je Timi privoščil na prvem zmenku

super par, Žanet, Timi POP TV
"Če bi jaz to delal Meliti, bi bil samski," je povedal Silvo.

Tekmovalci Super para so razkrili, kako so se spoznali in kako je potekal prvi zmenek. Najbolj zanimivi zgodbi sta povedala Timi in Melita.

Za največ smeha je poskrbel Timi. Mladenič bi moral po svojo izbranko v Maribor, a se je zadržal v Ljubljani, zato ji je uredil prevoz - preko platforme Prevozi.org. Jo je nato peljal vsaj na romantično večerjo? Ne, šla sta na pikado z vsemi njegovimi prijatelji. "Če bi jaz to delal Meliti, bi bil samski," je Timijevo zgodbo pokomentiral Silvo, ki je Meliti takoj pokazal, da ima jajca.

Melita je bila, ko sta se spoznala, še poročena. Silva ja najela, ker je potrebovala vrtnarja. Že prvi dan ji je povedal, da bo njegova žena. "Kuham kavico in slišim, kako se Silvo pogovarja z mojim bivšim možem. 'Poslušaj Štefan, tvoja žena mi je všeč. Če nista vidva najbolje, kaj če bi jaz bil z njo.'," je moževe besede povzela Melita. Pogum je obrodil sadove ...

Ajda in Luka sta na prvem zmenku doživela pravo dramo

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.