Iz verskih razlogov hodi s palico

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Legendarni pevec Prince je v nedeljo na podelitvi grammyjev marsikoga presenetil, ko je na oder prišel s palico.
Oglej si celoten članek

Prince je na Grammyjih podelil nagrado za najboljši posnetek leta, ki je šel letos v roke avstralskemu pevcu Gotyeju. Na presenečenje vseh je Prince ob razglasitvi dejal, da obožuje to pesem, še bolj presenetljivo pa je bilo dejstvo, da je zlati gramofonček podelil s palico v roki.

Ob tem so se sprožila mnoga ugibanja, ali 54-letni pevec palico nosi kot modni dodatek ali je res kaj narobe z njegovim zdravjem. Znano je namreč, da je Prince palico nekoč že nosil kot dodatek, tokrat pa naj bi jo uporabljal zaradi slabega kolka. Njegov tiskovni predstavnik tega noče komentirati, a viri blizu glabenika pravijo, da ima že več let hude težave s kolkom, a noče pristati na operacijo zaradi strogih verskih prepričanj. Prince je namreč Jehova priča, zato so transfuzije krvi v nasprotju z njegovimi prepričanji. Zamenjava kolka bi bila sicer mogoča tudi drugače, a zvezdnik vztraja pri svojem in raje hodi s palico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.