Magazin > VIP
24 ogledov

Iz verskih razlogov hodi s palico

Prince Reuters
Legendarni pevec Prince je v nedeljo na podelitvi grammyjev marsikoga presenetil, ko je na oder prišel s palico.

Prince je na Grammyjih podelil nagrado za najboljši posnetek leta, ki je šel letos v roke avstralskemu pevcu Gotyeju. Na presenečenje vseh je Prince ob razglasitvi dejal, da obožuje to pesem, še bolj presenetljivo pa je bilo dejstvo, da je zlati gramofonček podelil s palico v roki.

Ob tem so se sprožila mnoga ugibanja, ali 54-letni pevec palico nosi kot modni dodatek ali je res kaj narobe z njegovim zdravjem. Znano je namreč, da je Prince palico nekoč že nosil kot dodatek, tokrat pa naj bi jo uporabljal zaradi slabega kolka. Njegov tiskovni predstavnik tega noče komentirati, a viri blizu glabenika pravijo, da ima že več let hude težave s kolkom, a noče pristati na operacijo zaradi strogih verskih prepričanj. Prince je namreč Jehova priča, zato so transfuzije krvi v nasprotju z njegovimi prepričanji. Zamenjava kolka bi bila sicer mogoča tudi drugače, a zvezdnik vztraja pri svojem in raje hodi s palico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.