Izbranka Jerneja Tozona pristala v bolnišnici

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Navdušeno športnico doletela nesreča …
Oglej si celoten članek

Nesreča nikoli ne počiva in to je pred kratkim na lastni koži občutilo tudi dekle Jerneja Tozona, Eva, ko je po strmem pobočju padla s kolesa in si ob tem tako močno poškodovala glavo, da je bila potrebna operacija, v bolnici pa je ostala še nekaj časa. A kot nam je povedal Jernej, je z Evo na srečo vse v redu in že lepo okreva, več o nesreči pa ni želel razkriti.

Tudi sicer je o svoji zvezi zelo skrivnosten. Jernej se je skupaj z Evo prvič pojavil šele letos spomladi, in sicer na prireditvi za najbolj fatalnega moškega, čeprav je svetlolaska njegovo dekle že dolgih pet let. "Svojega zasebnega življenja nikoli nisem rad izpostavljal, a ker sem bil nominiran za najbolj fatalnega moškega leta, sem jo seveda z veseljem pripeljal zraven," je povedal Tozon. 

Par se je pred kratkim tudi preselil v skupno stanovanje, kjer že imata otroško sobo, ki pa jima trenutno služi kot soba za goste. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.