Magazin > VIP
8516 ogledov

Izbranka Jerneja Tozona pristala v bolnišnici

Jernej Tozon Osebni arhiv
Navdušeno športnico doletela nesreča …

Nesreča nikoli ne počiva in to je pred kratkim na lastni koži občutilo tudi dekle Jerneja Tozona, Eva, ko je po strmem pobočju padla s kolesa in si ob tem tako močno poškodovala glavo, da je bila potrebna operacija, v bolnici pa je ostala še nekaj časa. A kot nam je povedal Jernej, je z Evo na srečo vse v redu in že lepo okreva, več o nesreči pa ni želel razkriti.

Tudi sicer je o svoji zvezi zelo skrivnosten. Jernej se je skupaj z Evo prvič pojavil šele letos spomladi, in sicer na prireditvi za najbolj fatalnega moškega, čeprav je svetlolaska njegovo dekle že dolgih pet let. "Svojega zasebnega življenja nikoli nisem rad izpostavljal, a ker sem bil nominiran za najbolj fatalnega moškega leta, sem jo seveda z veseljem pripeljal zraven," je povedal Tozon. 

Par se je pred kratkim tudi preselil v skupno stanovanje, kjer že imata otroško sobo, ki pa jima trenutno služi kot soba za goste. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice