Magazin > VIP
612 ogledov

Tozon zanika govorice o homoseksualnosti

Jernej Tozon Žiga Mihelčič
Jernej Tozon zanika govorice, da ga privlačijo moški.


Jernej Tozon
demantira govorice, da so mu všeč moški. "Malo mi gre že na živce, ker me ljudje sprašujejo, ali imam kakšno ali ne, ali sem gej … Če sem zaradi tega, ker skrivam svojo zasebnost, gej, potem naj govorijo, kar hočejo. Z gotovostjo lahko rečem, da to ne drži. Res pa je, da odkar sem prvič stopil na oder, se mi javljajo tudi moški. Drži tudi, da imam kakšnega kolega, ki je gej, in nič nimam proti njim, sam pa k temu nisem nagnjen," pravi Jernej, ki sicer odkrito priznava, da ima tudi veliko moških oboževalcev: "Po navadi se mi javljajo po Facebooku, saj se v živo ne upajo. Marlena pa mi je celo v živo rekla, da sem tako luškan, da bi me kar pojedla. Nič škodoželjnega in temu se le smejim. Lahko rečem, da sem 100-odstotno nagnjen k nežnejšemu spolu, in to se ne bo nikoli spremenilo."

Sicer pa pevec priljubljenih Čukov pravi, da je samski že eno leto in da svojega zasebnega življenja načeloma ne bo razkrival medijem: "V tem obdobju sem še vedno sam, in dokler ne bo kaj resnega, ne bom govoril. Pa tudi ko sem bil resno z Dani, tega nisem govoril naokoli. To so moje osebne zadeve, ki jih javnosti ne bom razlagal. Ne želim biti čisto odprta knjiga, že tako se mi je z medijsko prepoznavnostjo marsikaj spremenilo, zasebnosti pa ne dam."

Komentarjev 3
  • Trovlak 22:28 22.januar 2014.

    Slovenskost... Kakor je nekdo lep in uspešen ter se lepo olikano ali zadržano vede, je že takoj topli? UUUAAAUUU! To pa je razmišljanje, to... Ni čudno, da smo v slovenistanu vsaj 30 let za ostalimi in zaradi razmišljanja kot je ...prikaži več to ugibanje homo/hetero, ne bomo nikoli prišli ven iz svoje kletke primitivnega razmišljanja. Tudi, če bi on bil homo... - Komu s tem škoduje? Zakaj se mediji v to vtikajo? Je javnost kaj oškodovana zaradi tega? Elton John je homoseksualec, pa poglejte kako je priljubljen, uspešen, normalen, ima odlikovanje kraljice itd. Takisto George Michael pa še kdo. Ampak živijo v veliko bolj odprtem in neomejenem okolju in se tam ne sprašujejo kdo je kdo, ampak kaj je dosegel, kakšen je kot oseba itd. Kar se pa današnjih žensk tiče... marsikatera si tega imenovanja sploh ne zasluži in tip, ki se dovolj ceni, že ve zakaj je rajši samski.

  • dragec 17:08 22.januar 2014.

    ma, ped....r, garant!!!

  • LJ24 15:48 22.januar 2014.

    Mark Žitnik in Mario Galunič sta tudi trdila, da nista homoseksualca. Sedaj še vedno ne želita priznati. Žitnik se je poročil z moškim, Galunič pa z moškim živi. Verjetno nista geja...