Magazin > VIP
63 ogledov

Tozon: "Ni res, da se nočem zaljubiti"

Jernej Tozon Osebni arhiv
Jerneja Tozona obdajajo trume oboževalk, a se je odločil, da se bo na počitnice letos odpravil sam.

Pevec Čukov Jernej Tozon letošnje poletje uživa v ednini in pravi, da se mu z ljubeznijo prav nič ne mudi: "Ni res, da se nočem zaljubiti, biti zaljubljen je super, vendar se glede na to, da sem pred kratkim končal dolgoletno zvezo, bojim, da bi bil ponovno razočaran. Zelo lepo je biti zaljubljen, a ko si enkrat v življenju razočaran, postaneš malo bolj previden pri teh zadevah, saj sem se marsikaj naučil, predvsem to, da če ni zaupanja, je zveza obsojena na propad. Pri meni je zaupanje še toliko bolj pomembno glede na to, da sem v takem poklicu."

Kljub razočaranju se Jernej ne prepušča malodušju, temveč življenje zajema s polno žlico. "Nisem tak, da bi se smilil sam sebi, vendar se usedem v avto in grem na izlet. Sam sem šel v Bovec, v šolo veslanja, pa tudi v hribe in na jahanje se pogosto odpravim sam. Res se imam dobro sam s sabo, poleg tega imam rad aktivne počitnice; nisem človek, ki bi se premetaval iz boka na bok," nam je še zaupal Tozon.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.