Magazin > VIP
397 ogledov

"Z vsako sem nekaj imel"

Jernej Tozon Facebook
Jerneja Tozona povezujejo z vsako lepotico, s katero se pojavi v katerem izmed videospotov skupine Čuki, nazadnje so ga povezali z novopečeno miss Universe Slovenije Nino Đurđević.

Čuki | Avtor: Agencija Ekskluzivno Agencija Ekskluzivno
"Lahko rečem, da imam za vsak videospot novo (smeh). V vsakem videospotu, kjer je kakšna nastopila, sem nekaj imel z njo, le, da sem to izvedel iz medijev ali pa od kuharic v vrtcu. Na zadnje mi je kuharica povedala, da naj bi bil z dekletom iz videospota Daj mi poljub," svoje domnevne afere z domačimi lepoticami komentira Jernej Tozon, ki se tovrstnim zgodbam le smeji: "Mene to zabava, ljudje, ki so mi blizu, pa že vedo, koliko je ura. Rači so pač trači, kdor to bere in verjame, naj verjame. Zaradi tega nikoli nisem imel težav, z bivšo punco sva to razčistila že na začetku. Dokler zaupaš je v redu."

Jernej se je januarja sicer razšel z dolgoletnim dekletom, o tem, katera mu srce in rjuhe greje sedaj, pa pravi: "Naj ostane pri tem, da o zasebnem življenju ne dajem izjav."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.