Izbranka Matjaža Nemca jemlje dih

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Matjaž Nemec je pokazal svojo prečudovito fotografijo.
Oglej si celoten članek

Evropski poslanec Matjaž Nemec na Instagramu navdušuje z družinsko fotografijo, ki je nastala v Luganu. Nemec o svoji zasebnosti ne govori rad, zato o njegovi ljubezenski zgodbi z dolgonogo Nino Tršelič, ki prav tako prihaja iz političnih krogov in več kot očitno ni imela težav z izgubljanjem poporodnih kilogramovni znanega nič.

Nemec je leta 2021 na prikupen način sporočil, da bo očka. Ob posnetku dveh kužkov in otroških čevljev je vprašal: "Kdaj bo maj?" To vprašanje je razkrivalo dve informaciji - da se bo njegov prvorojenec rodil maja in tudi njegovo ime.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 29

  • 18:01 12. Julij 2022.

    Avtor članka, si še živ? Če, ti takšna povprečnica jemlje dih, se boš sigurno zadušil ko boš obiskal kakšno plažo …

  • 10:18 6. Julij 2022.

    garantiram lahko, da nobenemu ta slika ne jemlje diha...sicer pa baba očitno nima kaj dosti v glavi, da je s …

  • 09:41 6. Julij 2022.

    Še dobro,da so reševalci zelo aktivni,da lahko dajejo kisik tistim,ki je ta povprečna Slovenka vzela dih!! Mislim ,da avtor članka …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.