Magazin > VIP
103029 ogledov

Izbranka Matjaža Nemca jemlje dih

matjaž nemec Instagram
Matjaž Nemec je pokazal svojo prečudovito fotografijo.

Evropski poslanec Matjaž Nemec na Instagramu navdušuje z družinsko fotografijo, ki je nastala v Luganu. Nemec o svoji zasebnosti ne govori rad, zato o njegovi ljubezenski zgodbi z dolgonogo Nino Tršelič, ki prav tako prihaja iz političnih krogov in več kot očitno ni imela težav z izgubljanjem poporodnih kilogramovni znanega nič.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matjaž Nemec (@matjaznemec)

Nemec je leta 2021 na prikupen način sporočil, da bo očka. Ob posnetku dveh kužkov in otroških čevljev je vprašal: "Kdaj bo maj?" To vprašanje je razkrivalo dve informaciji - da se bo njegov prvorojenec rodil maja in tudi njegovo ime.

 

Komentarjev 29
  • jan631 18:01 12.julij 2022.

    Avtor članka, si še živ? Če, ti takšna povprečnica jemlje dih, se boš sigurno zadušil ko boš obiskal kakšno plažo ob morju.

  • bljitva 10:18 06.julij 2022.

    garantiram lahko, da nobenemu ta slika ne jemlje diha...sicer pa baba očitno nima kaj dosti v glavi, da je s tem lolekom od nemca....otrok očitno ne bo ravno genij.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 09:41 06.julij 2022.

    Še dobro,da so reševalci zelo aktivni,da lahko dajejo kisik tistim,ki je ta povprečna Slovenka vzela dih!! Mislim ,da avtor članka nujno potrebuje očala!!