Izdelajte angelsko voščilnico

Foto: Maja Zupančič angel Foto: Maja Zupančič angel Foto: Maja Zupančič angel
Podarite varuha, ki prinaša veselje, tolažbo in upanje.
Oglej si celoten članek

Angeli so varuhi, ki si jih predstavljamo različno, najpogosteje pa s krili. Prinašajo veselje, tolažbo in upanje, nanje pa se najpogosteje spomnimo ob božiču, ko tudi dom okrasimo z njihovimi podobami. Če radi ustvarjate, lahko angelčke na različne načine izdelate tudi sami. Pripravili smo vam zelo preprosto navodilo za izdelavo ljubkih angelcev, ki jih z malo pomoči odraslih lahko izdelajo tudi otroci.

Pripomočki

Potrebovali boste okrogel papirnat krožnik, svinčnik, škarje in nekaj spretnih prstov. Svoje papirnate angele lahko okrasite z bleščicami, jih porišete ali polepite z okraski.

Namigi za ustvarjanje

  • Na okrogel papirnat krožnik narišite obliko, ki jo vidite na fotografiji. Izberite krožnike različnih barv in velikosti (naš je premera 23 centimetrov).
  • S škarjami ali olfanožem izrežite model po črtah, ki ste jih narisali. Izberite dobre škarje, da bo šlo lažje od rok. Pri izrezu angelove glave poskušajte biti čim natančnejši.
  • Krožnik rahlo upognite nazaj, tako da glavo in krilo potisnete proti sebi; četrtini, iz katerih bosta nastali krilci, zataknite. Desno zarezano črto zataknite za levo.
  • Najbolje je, da angela okrasite, preden ga sestavite. Okrasitev je prepuščena vaši domišljiji. Nanj lahko napišete lepo misel in ga podarite ob voščilu za praznik.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.