Izgleda kot nepostlana postelja

Foto: Žurnal24 Meryl si trenutno lahko ogledamo v filmu Ljubezen, ločitev in nekaj vmes, v leto
Sharon Stone je o igralki Meryl Streep dejala, da izgleda kot "nepostlana postelja".
Oglej si celoten članek

A to naj bi bil kompliment. Sharon Stone je prepričana, da Meryl Streep dobi toliko dela, ker izgleda "vsakdanje". Pri tem je dodala, da se gledalke z njo lahko poistovetijo, kar je vabljivo za filmske ustvarjalce.

"Meryl zgleda kot nepostlana postelja. Zgleda resnično, pravo," je svojo izjavo pojasnila Sharon. 51-letna igralka je pri tem dodala, da so si sicer v Hollywoodu vsi podobni. "Imamo zlato ribico številka ena, zlato ribico številka dve in tako naprej," je povedala. Meryl je drugačna, pravi Sharon Stone, zato si jo ljudje zapomnijo in jo v filmih radi gledajo.

Sama svoj izgled pripisuje dobrim genom in redni fizični aktivnosti. Priznala je, da je pred časom sicer imela plastično operacijo, s katero si je popravila napako, ki jo je motila. "A potem sem se videla v filmu in ni mi bilo všeč," je povedala ter dodala, da je takrat ugotovila, da "ne želi biti le še ena od zlatih ribic v Hollywoodu".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.