Magazin > VIP
2 ogledov

Izgleda kot nepostlana postelja

Meryl si trenutno lahko ogledamo v filmu Ljubezen, ločitev in nekaj vmes, v leto Žurnal24 main
Sharon Stone je o igralki Meryl Streep dejala, da izgleda kot "nepostlana postelja".

A to naj bi bil kompliment. Sharon Stone je prepričana, da Meryl Streep dobi toliko dela, ker izgleda "vsakdanje". Pri tem je dodala, da se gledalke z njo lahko poistovetijo, kar je vabljivo za filmske ustvarjalce.

"Meryl zgleda kot nepostlana postelja. Zgleda resnično, pravo," je svojo izjavo pojasnila Sharon. 51-letna igralka je pri tem dodala, da so si sicer v Hollywoodu vsi podobni. "Imamo zlato ribico številka ena, zlato ribico številka dve in tako naprej," je povedala. Meryl je drugačna, pravi Sharon Stone, zato si jo ljudje zapomnijo in jo v filmih radi gledajo.

Sama svoj izgled pripisuje dobrim genom in redni fizični aktivnosti. Priznala je, da je pred časom sicer imela plastično operacijo, s katero si je popravila napako, ki jo je motila. "A potem sem se videla v filmu in ni mi bilo všeč," je povedala ter dodala, da je takrat ugotovila, da "ne želi biti le še ena od zlatih ribic v Hollywoodu".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.