Izgubila 20 kg: Mirela iz Kmetije danes prava mačka!

Foto: Osebni arhiv Mirela Rajak Foto: Osebni arhiv Mirela Rajak
Tekmovalka resničnostnega šova Kmetija je v enem letu izgubila 20 kilogramov.
Oglej si celoten članek

Mirela Rajak, ki se je pred letom dni gledalcem resničnostnega šova Kmetija v srca usidrala zaradi ganljive družinske zgodbe. Mirela se je šova namreč udeležila zato, da bi z nagrado takrat triletni hčerki z motnjo v razvoju omogočila čim boljšo zdravstveno obravnavo. 

Magazin Z jedilnika črtala te štiri stvari in shujšala za 75 kilogramov

Mirela, mamica treh otrok, pravi, da je bila Kmetija le ena od odskočnih desk. Od takrat se je intenzivneje začela posvečati tudi svojemu zdravju in boljšemu počutju ter v enem letu izgubila kar 20 kilogramov. "Nisem se posluževala nekih diet, le gibanje in to, da je potrebno manj jesti. To pravijo vsi in drži kot pribito," pravi Mirela, ki danes izgleda fantastično!

Foto: Osebni arhiv Mirela Rajak

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:50 20. Julij 2018.

    Sem odstopil, da delam, zdaj pa dobim 24796 $ na 33582 $ na mesec. Kako? Delam preko interneta! Moje stara …

  • 07:53 20. Julij 2018.

    Bravo,cestitke.Kapo dol za vztrajnost in dosezen cilj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.