Magazin > Lepota & telo
14856 ogledov

Z jedilnika črtala te štiri stvari in shujšala za 75 kilogramov

Casey Gemmell Dezzen
Casey Gemmell je tehtala več kot 175 kilogramov, nato se je odločila za radikalno spremembo prehranjevalnih navad.

Za spremembo življenjskega stila se je odločila po tem, ko je na Facebooku objavila svojo fotografijo, na kateri nosi kostum Batgirl. "Pomislila sem: To nisem jaz. Kakšen grozen kot!“ je povedala za Today. Iskala je druge kote, ki bi njeni postavi bolj laskali, a  iskanje ni obrodilo sadov, zato se je odločila za dieto.

Casey je najprej hujšala s pomočjo aplikacije "5K Runner", ki obljublja, da lahko iz vsake lenobe naredi navdušenega tekača. "Aplikacija me je spodbujala in me opominjala na treninge, če sem bila dalj časa neaktivna,“ je razložila mlada mamica in dodala, da se je njena kondicija s pomočjo programa zelo hitro izboljšala. V zelo kratkem času ji je uspelo preteči pet kilometrov, in to brez odmora. "Borila sem se, jokala in včasih umirala. Nisem pa se predala strahu. Danes, ko gledam nazaj na svoje uspehe, občutim srečo, ponos. Oddahnila sem si, ker sem si podaljšala življenje.“

 

A post shared by Casey Gemmell (@beautifulu_pinup) on



Casey je morala spremeniti tudi svoj jedilnik, s katerega je črtala, kruh, sir, testenine in sokove. "Dieto sem začela tako, da sem z jedilnika umaknila ta štiri živila,“ pravi 37-letnica, ki je ob tem priznala, da je bilo odrekanje zelo težko. Se je pa izplačalo, saj je shujšala za 75 kilogramov.

Komentarjev 1
  • perhan63 09:05 02.julij 2018.

    bravo irena kolar..res debilni prispevek in pol

Sorodne novice