Magazin > VIP
9176 ogledov

Izgubila 20 kilogramov! Takšna je naša voditeljica danes

jerica zupan
1/3
Facebook
Radijska voditeljica je ponosna nase.

Radijska voditeljica in nekdanja komentatorka šova Od težaka do junaka, Jerica Zupan, je s hujšanjem začela lanskega januarja in v dobrem letu je izgubila že 20 kilogramov. "Sem ena tistih 'srečnic', ki bo celo življenje morala paziti na vsak košček hrane. Nagnjena sem k debelosti in s tem sem se že sprijaznila. Bi pa rada izgubila še kak kilogram, saj bo potem precej lažje teči na dolge proge. Izgubljanje kilogramov se je sicer trenutno malce ustavilo, zato moram spet malo spremeniti prehrano in spodbuditi metabolizem,"  je za naš portal povedala Jerica, ki se boji jojo učinka. "Malo strahu še ostaja, saj se mi je to že zgodilo. Ne morem videti v prihodnost, kaj se bo dogajalo z mano. Vem pa, da moram biti močna in vztrajati. K sreči znam pripravljati zdrave obroke, prigrizke, v katerih uživam."

Da se kilogrami ne bi vrnila, voditeljica telovadi skoraj vsak dan. "Vse se vrti okoli gibanja. Treniram skoraj vsak dan, najdete me v Happy Gymu, kjer imajo funkcionalno vadbo, moj trener pa je Dejan Lenart. Včasih sem videla okoli sebe samo delo, vse se je vrtelo okoli mojih služb. Danes pa popoldnevov ne preživljam s sodelavci, ampak na treningih ali v hribih in s prijatelji. Naučila sem se, da je treba dati tudi kaj nase, ne samo vase. Tudi zato je moje življenje veliko bolj rodovitno in veselo."

Čeprav je izgubila ogromno kilogramov, Jerica vseh svojih starih oblačil ni zavrgla. "Moja oblačila so pri starših doma. Nekaj sem jih reciklirala, saj so na meni sedaj, ko visijo, videti celo lepše kot prej. Nekaj stvari pa bom podarila družinam, ki jim bodo oblačila prišla prav. Opažam, da zdaj precej več zapravim za športna oblačila. Sem si pa seveda privoščila tudi običajen šoping, vendar ne pretiravam."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.