Izgubila 20 kilogramov! Takšna je naša voditeljica danes

Foto: Facebook jerica zupan Foto: Osebni arhiv jerica zupan Foto: Osebni arhiv jerica zupan
Radijska voditeljica je ponosna nase.
Oglej si celoten članek

Radijska voditeljica in nekdanja komentatorka šova Od težaka do junaka, Jerica Zupan, je s hujšanjem začela lanskega januarja in v dobrem letu je izgubila že 20 kilogramov. "Sem ena tistih 'srečnic', ki bo celo življenje morala paziti na vsak košček hrane. Nagnjena sem k debelosti in s tem sem se že sprijaznila. Bi pa rada izgubila še kak kilogram, saj bo potem precej lažje teči na dolge proge. Izgubljanje kilogramov se je sicer trenutno malce ustavilo, zato moram spet malo spremeniti prehrano in spodbuditi metabolizem,"  je za naš portal povedala Jerica, ki se boji jojo učinka. "Malo strahu še ostaja, saj se mi je to že zgodilo. Ne morem videti v prihodnost, kaj se bo dogajalo z mano. Vem pa, da moram biti močna in vztrajati. K sreči znam pripravljati zdrave obroke, prigrizke, v katerih uživam."

Da se kilogrami ne bi vrnila, voditeljica telovadi skoraj vsak dan. "Vse se vrti okoli gibanja. Treniram skoraj vsak dan, najdete me v Happy Gymu, kjer imajo funkcionalno vadbo, moj trener pa je Dejan Lenart. Včasih sem videla okoli sebe samo delo, vse se je vrtelo okoli mojih služb. Danes pa popoldnevov ne preživljam s sodelavci, ampak na treningih ali v hribih in s prijatelji. Naučila sem se, da je treba dati tudi kaj nase, ne samo vase. Tudi zato je moje življenje veliko bolj rodovitno in veselo."

Čeprav je izgubila ogromno kilogramov, Jerica vseh svojih starih oblačil ni zavrgla. "Moja oblačila so pri starših doma. Nekaj sem jih reciklirala, saj so na meni sedaj, ko visijo, videti celo lepše kot prej. Nekaj stvari pa bom podarila družinam, ki jim bodo oblačila prišla prav. Opažam, da zdaj precej več zapravim za športna oblačila. Sem si pa seveda privoščila tudi običajen šoping, vendar ne pretiravam."

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.