Izvedela resnico o svoji prapraprababici

Foto: Profimedia Cynthia Nixon Foto: Profimedia Cynthia Nixon Foto: Profimedia Cynthia Nixon Foto: Profimedia Cynthia Nixon Foto: Profimedia Cynthia Nixon
Cynthia Nixon je izvedela, da je bila njena prapraprababica morilka.
Oglej si celoten članek

Cynthia Nixon, ki je zaslovela s serijo Seks v mestu, je sodelovala pri oddaji Who Do You Think You Are?, v kateri estradnikom pomagajo sestaviti njihovo družinsko drevo.

Šov je skorajda vedno zelo čustven, tokrat pa je bil za marsikaterega tudi šokanten. Še najbolj za zvezdo zadnjega dela.

Nixonova je namreč ugotovila, da je bila njena prapraprababica morilka. Martha Curnett je leta 1884 s sekiro ubila svojega moža. "Noah ji je zjutraj rekel, naj vstane in zanj ter za njuna dva otroka pripravi zajtrk. Nato naj začne z molitvijo, saj bo, to ji je obljubil, še pred nočjo umrla,“ je pisalo v članku o umoru.

Martha je grožnjo vzela resno in odšla po sekiro, s katero je z enim zamahom ubila spečega moža. Morilko so za dve leti strpali v zapor, v katerem je bila obkrožena s 600 moškimi. Čeprav je bila od zapornikov ločena, je zanosila in v zaporu povila deklico.

"Grozno je, ko si predstavljaš, kaj je morala Martha prestajati,“ je usodo nesrečnice v solzah pokomentirala Nixonova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.