Magazin > VIP
75 ogledov

Izvedela resnico o svoji prapraprababici

Cynthia Nixon
1/5
Profimedias
Cynthia Nixon je izvedela, da je bila njena prapraprababica morilka.

Cynthia Nixon, ki je zaslovela s serijo Seks v mestu, je sodelovala pri oddaji Who Do You Think You Are?, v kateri estradnikom pomagajo sestaviti njihovo družinsko drevo.

Šov je skorajda vedno zelo čustven, tokrat pa je bil za marsikaterega tudi šokanten. Še najbolj za zvezdo zadnjega dela.

Nixonova je namreč ugotovila, da je bila njena prapraprababica morilka. Martha Curnett je leta 1884 s sekiro ubila svojega moža. "Noah ji je zjutraj rekel, naj vstane in zanj ter za njuna dva otroka pripravi zajtrk. Nato naj začne z molitvijo, saj bo, to ji je obljubil, še pred nočjo umrla,“ je pisalo v članku o umoru.

Martha je grožnjo vzela resno in odšla po sekiro, s katero je z enim zamahom ubila spečega moža. Morilko so za dve leti strpali v zapor, v katerem je bila obkrožena s 600 moškimi. Čeprav je bila od zapornikov ločena, je zanosila in v zaporu povila deklico.

"Grozno je, ko si predstavljaš, kaj je morala Martha prestajati,“ je usodo nesrečnice v solzah pokomentirala Nixonova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.